2017 kaikki menee päin puuta

Viime kesä, kuten kaikki aiemmatkin loppui liian aikaisin ja päätimme kauden hienoon reissuun Kolille, Hossaan ja Levin kautta Hailuotoon. Kaikki matkan varrella olleet kohteet tarjosivat todella uniikit yöpymiset, sillä pystyimme vapaasti valitsemaan parhaat paikat, joissa herätä, supata, maastopyöräillä tai vain nauttia maisemista.

_MG_7910(1)

Suomen osalta tämä vuosi on alkanut rauhallisesti, vaikka toiminta on ollut taustalla vilkkaampaa kuin koskaan aiemmin. Paljon suunnittelua, uusia ideoita ja yhteistyökumppaneita. Tentsile täytti hiljan 4 vuotta ja tätä nuoren kehittyvän yrityksen virstanpylvästä juhlittiin huhtikuussa hyvin maltillisesti miettien mitä haluamme jatkossa saavuttaa? Tentsilen perustaja Alex kävi jälleen Suomessa nauttimassa hiljaisuudesta ja tulevaisuuden visiona saimme koko tiimille selkeän tehtävän: Viedään seuraavan viiden vuoden aikana miljoona ihmistä puuhun.

Yhden lontoolaisen miehen visiosta on tullut globaali toimija ja uuden sukupolven majoitteet ja riippumatot rikkovat rajoja retkeilyn, ulkoilun, tapahtumatuotannon ja luontomatkailun saroilla. Viikoittain saamme uusia kontakteja ympäri maailmaa, uusia yhteistyötarjouksia ja käytännön ideoita kuinka näitä ilmassa leijuvia innovaatioita voi käyttää ja millaisia palveluja niiden avulla tarjota. Tätä kaikkea on ollut huikeaa seurata läheltä täältä Suomesta ja kuulua tiimiin, joka haluaa kehittää yhä parempia tuotteita ja samalla jättää tekemisellään positiivisen jäljen maailmaan, tai siis pyrkii olla jättämättä jälkeäkään. Tämä on kantava ajatus kun mietimme yksittäistä retkeilijää, joka viettää aikaa Tensilen avulla luonnossa tai luontomatkailuyrittäjää, joka tarjoaa elämyksellistä seikkailua Costa Rican kansallispuistossa. Nuuksiossa tai Repovedellä.

_MG_3641

Näitä Tentsile Experience Eco Camp kohteita on tulossa ympäri maailmaa ja saamme näitä myös Suomeen useamman. Nämä kohteet ovat taatusti vierailun arvoisia jo itsessään ja niissä tähtitaivaan alla yöpymisen voi luokitella nykytermein eeppiseksi kokemukseksi . Vaikka moni näkeekin Tentsilen vain retkeilyvarusteena, niin Tentsile on vahvasti mukana rakentamassa ekomatkailun globaalia verkostoa ja auttamassa paikallisia ihmisiä ja operaattoreita tuottamaan matalan hiilijalanjäljen matkailuelämyksiä, jotka nojaavat autenttisuuteen, paikalliseen kulttuuriin ja tietysti niihin luontoarvoihin, jotka ovat useissa kohteissa korvaamattomia.

682A5402

Avasimme tätä kautta Tentsile majoitteista kiinnostuneille hieman Tampereen Supermessuilla muutama viikko sitten ja moni perhe löysikin itselleen uuden ajatuksen kesän reissuihin. Seuraavaksi tulemme esiin Suomen Luonnon päivänä 20.5. Nuuksiossa.  Siellä pääsee tutustumaan uusimpiin malleihin. Tapahtumapäivän aikanahan alueella on paljon muutakin tarjontaa ja tuomme myös kumppanimme Asenne SUPin uusimman seikkailulaudan ihmeteltäväksi. Voyager malli on kehitetty myös kantamaan Tentsile majoitteet ja melojan useamman yön SUP seikkailuun ja muutenkin piirretty suomalaiset olosuhteen huomioiden.

V3 side2

Tässä vaiheessa kun kaikki odottavat kesää ja lehtien puhkeavan puihin minä päivänä tahansa on fiilis todella jännittävä. Mitä kaikkea tulevan kesän aikana tapahtuu? Kuinka pystymme järjestämään tarpeeksi erilaisia Tentsile tapahtumia ympäri maata ja vastaamaan edelleen hurjasti kasvavaan kysyntään ja missä seuraavat Eco Campit rakentuvat seuraavaksi? Näistä olemme kaikki viisaampia juhannukseen mennessä, mutta nyt villiinnytään keväästä.

Tavataan Nuuksiossa tai sitten myöhemmin puussa – Tony

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: