Maailma muuttuu myös metsässä…

Näin voi todeta Riihimäen Erämessujen aattona ja projektin tässä vaiheessa. 3 vuotta takana Tentsile tiimissä ja olemme nähneet jotain aivan huikeaa maailmanlaajuisesti. Kymmenet tuhannet retkeilijät, perheet, seikkailua rakastavat matkailijat ovat löytäneet uuden sukupolven puussa hengailun ja yöpymisen.

Tentsile majoitteesta on syntynyt kokonainen tuoteperhe ja sen käyttäjistä heimo, kuten tahdomme ajatella. Ryhmä samanhenkisiä ihmisiä ympäri maailmaa, jotka haluavat nauttia luonnosta ja sen ihmeistä mahdollisimman rennosti, ekologisesti ja kaikilla aisteilla.

Connect Epic 2

Suomi on saanut olla mukana matkassa koko Tentsilen kehityskaaren ajan ja niin sen pitää ollakin. Onhan meillä Tentsilen ominaisuuksille maailman paras infrastruktuuri ja metsät. Olemme silti vasta alussa tämän huikean majoitteen hyödyntämisessä niin jokamiehenoikeuksin tapahtuvassa retkeilyssä kuin potentiaalisena luontomatkailun uutena elämyksenä kansainvälisille vieraillemme.

Toivotan teidät kaikki tervetulleeksi Riihimäen Kansainvälisille erämessuille tutustumaan uuden sukupolven majoitteisiin, keskustelemaan tulevaisuuden luontomatkailusta ja nauttimaan Nuotiopiirin ja messujen muusta tarjonnasta.

Ensimmäistä kertaa maailmassa esillä kaikki Tentsile mallit ja huikea norjalaisten AMOK riippumatto.

Nähdään messuilla.

Tony

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: