TERVETULOA!

TENTSILEFINLANDTony
Kun huhtikuussa 2013 keskustelin skypen välityksellä TENTSILE kehittäjän Alex Shirley-Smithin kanssa ensimmäisen kerran, en arvannut, että Suomi tulisi olemaan tärkeä osa TENTSILEn kehityskaarta ja uuden retkeily- ja elämysmatkailukonseptin testiareena. En myöskään arvannut, että voisin viettää 5 ensimmäisten joukossa maailmassa vapaa-aikaani perheen ja ystävien kanssa puussa loikoillen ja miettien kuinka voimme rakentaa mahdollisimman vähän luontoa rasittavan matkailukonseptin. Mutta niin kuin elämässä usein tapahtuu. Yksi asia johtaa toiseen – syntyy ideoita ja löytyy hyviä kontakteja – hyviä ihmisiä.

Paljon on tapahtunut tuon puhelun jälkeen ja huikeita juttuja on tulossa. Kerron niistä myöhemmin. Olemme matkalla kohti jotain uutta ja hienoa, jotain mitä ei vuosi sitten voinut edes kuvitella. Tervetuloa mukaan seuraamaan TENTSILE matkaa, joka vie nykyihmisen takaisin puuhun. Facebook ja Twitter sivuille tulee linkkejä, ajatuksia ja kuvia blogin ohella säännöllisen epäsäännöllisesti. Olemme ajan hermolla, mutta sopivasti metsässä. Välillä on syytä sulkea sähköiset aplikaatiot.

Nimeni on Tony Tavi ja olen TENTSILE FINLANDin perustaja ja kansainvälisen TENTSILE kehitystiimin jäsen. Tehtäväni on huolehtia Suomen TENTSILE -yhteisöstä, -käyttäjistä ja -kehityskohteista. Olennainen osa toimintaamme on, että kunnioitamme matkaa tehdessämme luontoarvoja, rakennamme yrittäjyyttä ja lisäarvoa tuottavan yhteistyöverkoston. Yhdessä voimme tarjota TENTSILE kokemuksen kautta itsellemme, sekä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme mahdollisuuden nauttia Suomen luonnosta puhtaimmillaan.

Lämpimin kesäterveisin puusta.
Tony

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: